Populära bloggare över 70 år....

Läste i en veckotidning om äldre som bloggar, fan vad häftigt. Vissa äldre vill ju inte ens betala sina räkningar på internet, än mindre googla eller blogga....Dagny Carlsson, 100 år fick en äldre dator av en släkting och började blogga. Den handlar om allt från opera till trädgårdsutställningar. Damen har humor för hon bloggar på vårdguiden.se också o där skriver hon så här "Jag är hundraåringen, inte den som hoppade ut genom fönstret o försvann, utan en helt vanlig tant..............www.123minsida.se/Bojan
 
Gun Svensson 75 år bloggar om politik och samhället och har vunnit stora bloggpriset...www.farmorgun.blogspot.se
 
Stig Bergstrand 81 år från Malmö bloggar om schlager, böcker, outfit och mobiler....www.magnatens.blogspot.se

Frossa i frukt.

Sommaren har sin tjusning. Just nu finns det så mycket frukt och bär att stoppa i sig. Jag kan inte få nog av blåbär, jordgubbar, körsbär, kiwi, hallon och alla saftiga meloner. Det är något visst med detta hav i affären med frukt o bär, det blir svårt att välja så man köper flera sorter. Mums, eller vad tycker du?

Ett klokt ordspråk

En barnvakt är en tonåring som leker vuxen, medan de vuxna är ute och leker tonåringar...Ha riktigt kul.

Mästare i kärlek

Mästare skapas inte av sig själv, mästare skapas av något djupt inom en. En längtan, en dröm eller en vision. Man måste ha kraft, förmåga och vilja. Viljan måste vara starkare än förmågan. Man kan inte ändra på kärleken så den blir som man vill, man får vara tacksam för den kärlek som finns o inte leta efter mer. Lagom e alltid bäst. En mästare  i kärlek kan ge och ta, glömma o förlåta o se saker från olika vinklar. Se sig själv långt ner på listan men dock inte glömma sig själv. Kärleken förändras genom åren och blir tja kanske något större, kanske något djupare. Kärleken växer och vi ändrar våra personligheter genom livet, det som var viktigt förr kan bli oviktigt idag. Kärleken övergår till samhörighet där man oftast inte behöver många ord, man vet vad den andre ska säga.

RSS 2.0