Husvagn och frid.

Husvagn är något speciellt. Första natten sover man bra och sen börjar det göra ont lite här o där i kroppen. Lite ryggont och lite höftont det hör till. Jag tror inte det endast är sängarna i husvagnen utan att man sitter uppe och ute länge o fryser lite utan att tänka på det. Vi och ett annat kompispar drog upp vagnarna till Hästveda och Lursjön, där är så fin natur och sjön ligger så fint. Strand, gräs och björkar så man kan välja var man vill vara. Grus, gräs, sol eller skugga det passar alla. Vi åt gott o hade det allmänt mysigt, utan en massa måsten. Men när man e salig då går tiden fort, det blev snart söndag och hem till vardagen.

Semester

Ja denna semestern diskuterar nog alla, ialla fall vädret som varit. Ja det har varit regn,sol och blåst, inget sommar väder. Jag hade tre solfina dagar o vad gjorde jag då, jo jag hjälpte dottern o hennes sambo att flytta. Vilken tur vi hade med vädret! Vädret kan vi inte göra något åt, bara gilla läget, sen kan man ju önska sig passande väder. Sista veckan på semestern började snickarna och rörläggaren röja i badrummet, här går det undan. Oj vad man kan ha många bra och ha grejor i ett badrum. Jag har sorterat och kastat o varit iväg på tippen, så nu har jag snart nytt badrum och fint i källearen. Hur har ni haft det i sommar?
 
Sen är det ju så att jag har svårt att vara ledig så jag vill att det ska hända saker hela tiden. Längtade dock till jobbet o efter 5 minuter var allt som vanligt igen, Jobba, Äta, Umgås, Sova och så kommer nästa dygn o sen är det snart jul, eller?

Att vara öppen.

Att ha ett öppet och friskt sinne gör ditt liv lättare. Döm ingen eller ingenting på förhand. Du kan lära dig något nytt av vad som helst och av vem som helst. Alla ska ha en ärlig chans, alla ska få så mycket uppmärksamhet så man kan bilda sig en uppfattning om vem personen är. Men man behöver aldrig gilla personen, bara acceptera den som den är. Ingen ide eller förslag är dumt nog att bara slängas över axlen. Ibland kan man lära sig av att lyssna på galna ideer och plötsligt kommer en ny tanke av det konstigaste man hört, visst e livet trevligt. Jag är jätte öppen men sen har jag lärt mig sortera bort både personer och saker och ideer...Har du öppet sinne o för vad?

Historia 2012-08-03

Kalle hade gift sig på sin ålders höst o fått en fru som älskade att sjunga arior.
Efter någon veckas äktenskap skyndade Kalle sig bort och stängde fönstret när
frun började gala.
-Varför stänger du? frågade hon. Är det något fel på min sång?
-Det vet jag inte, svarade Kalle men i går undrade Svensson på granngården om han fick köpa halva grisen.

RSS 2.0