Mitt underbara jobb...............

Mitt underbara jobb, brukar inte blogga eller lämna ut något om mitt jobb men idag måste jag..............Vi har kanske inte det bästa jobbet alltid men vi har de bästa arbetskamrater man kan ha. Idag har vi varit en mer än vi brukar o då har vi bakat massor av tårtor till vårt tårtkalas den 22 maj. Vi har fnittrat o vi har skojat  o de som inte känner oss hade lätt tagit oss för en sluten avdelning som kan vara farlig för allmänheten. Då kan ni fatta var ribban låg idag. Alla dagar är inte så här, men dessa dagar ger en energi som varar i flera veckor. Jag skulle vilja krama alla i en stor gruppkram idag för att jag är så glad att ha denna fina personal. Den ene är inte den andra lik men tillsammans är vi oslagbara..................

Hålla kärleken vid liv.............

Värna om kärleken o blanda inte ihop den med kärleken till barnen, det är inte samma sak o inte samma kärlek. Det är så lätt att ta allt för givet o sen pang har man vuxit ifrån varandra. Det gäller att hitta gemensamma fritidsaktiviteter när barnen flyttat ut. Det gäller att dela mer med sin partner än innan, då barnen bodde hemma kunde man dela lite med dem. Man måste få tid för sig själv och när man umgås så gör man det med kvalitet. Man får jämka o kompromissa i vardagen, ibland får man lirka lite för att något ska hända.
 
Ingen e felfri, be om ursäkt när du sagt eller gjort något som inte e okey. Hjälps åt eller hitta ett koncept där den som e bra på vissa områden gör det o den andra som e bättre på andra saker gör det. Låt den andre hitta sina egna intressen då får man egentid o kan göra vad man vill. Att bara ta för givet att allt löser sig, det finns inte, man måste jobba o vissa sitt innersta hela tiden. Man måste vara ärlig o öppen o lyssna o höra vad som inte sägs, man måste bry sig om sin nästa o sina närmaste. Jag är så dålig på att vardags-säga att jag älskar någon, ibland tycker jag att det fattar ni väl? Jag finns där, jag ställer upp, jag hjälper, jag ger, det är kärlek för mig.

RSS 2.0