Lyxfällan?

Har ni sett lyxfällan på TV? Alltså finns det så dumma människor på vår jord? Jag skäms på deras bekostnad. De blir chockade när de går 21 tusen back i månaden, har de bott i en grotta i skogen? Har de skolkat från alla mattelektioner? Har de inte lärt sig något hemmifrån? Ibland tror jag programmet är påhittat.........
Tänk tanken att själv hamna i denna soppa, bli utpekad och omtalad av hela nationen. Om jag mot förmodan skulle komma i en ekonomisk kris skulle jag aldrig utsätta mig o min familj, släkt o vänner för detta förnedrande program.
Hörde en kommentar av en ung tjej som sa det är jag värd!  What, en resa till solen om man har skulder upp över öronen, alltså jag dööööööööööööör.
Jag unnar mig lyx ibland o då kommer min tanke, är jag värd detta. Ja det ta mig fan är jag. Jag har arbetat i hela mitt liv, ibland snålat o sparat för att vänta tills jag har råd. Att då se en fjolla på 20 år som aldrig har abretat o skuldsatt sig så hela hennes liv är förstört, säga det är jag värd. Jag mår fan illa. Inte för att jag är någon ekonom eller bättre människa, men om kravbreven dimper ner i postlådan måste väl polletten trilla ner, nej då gömmer jag dem i ett skåp så finns de inte. AMEN, eller hur..... Nu e jag så uppretad o vill gärna ha kommentarer av er så jag får en uppfattning om jag har rätt eller fel?

När orken tar slut............

Om man är som jag, många bollar i luften och sen tappar orken totalt. Jag har varit störtförkyld i två veckor med snorig näsa o lite hosta, inget märkvärdigt med det, det är ju alla. Jag har inte haft feber bara trött, jag sover o sover och inte blir jag piggare för det. Just nu orkar jag jobba o göra det absolut viktigaste för att överleva.Vart har orken tagit vägen, det går ju uppenbarligen inte vila ifatt den. Kan det vara åldern som gör att det blir så här? Vila har inte hjälpt, undrar om det hjälper att gråta för det har jag lust att prova nu....Någon som har en kur som kan hjälpa en gnällig kärring?

RSS 2.0