Många kloka ord sägs på skämt,,,,

Många kloka ord sägs på skämt och ännu fler dumma ord sägs på allvar. Ibland när man har en ide eller kommer på något riktigt klurigt så oftast skämtar folk om det för att de är lite osäkra på hur det ska tas emot. Varför, det kan låta dumt ibland men det är ännu dummare att inte säga något tycker jag. Man kan inte veta om ideen eller planen fungerar om man inte säger något och sedan provar.

Sen har vi de som är dumma som gäss, kläcker ur sig saker som de inte ens har hunnit registrerat i sin egen hjärna innan det ploppar ut. Oftast sitter dessa personer på högre poster eller befattingar, de öppnar munnen och kommer med ett påstående som är så orealistiskt så man storknar, inte ens övertänkt, och på allvar. Oftast kommer dessa ord att påverka människor som redan har det svårt eller riktigt eländigt. Måste man inte tänka på vad man säger i media. Jag lyssnar ofta på Radio på jobbet och då på Morron zoo, de kan inte tänka innan de öppnar munnen. Roger, Ola, Sofia och Gert, här pratas det innan hjärnan hänger med, visst jag skrattar åt dem många gånger, men de får ju en stämpel på sig att inte vara seriösa.
Nej ibland får man tänka innan man pratar, eller vad tycker ni?

5 hemligheter om hur män får förhållande att fungera.

1. Det är viktigt att hitta en kvinna som sköter hushållet, lagar god mat, städar, sköter barnen och har ett bra jobb.
2. Det är viktigt att kvinnan får dig att skratta.
3. Det är viktigt att hitta en kvinna som du kan lita på, som inte ljuger.
4. Det är viktigt att hitta en kvinna som är bra i sängen och älskar sex.
5. Det är viktigt att dessa kvinnor inte känner varandra.


Historia 2010-02-27

En kvinna kom hem och kliver in i köket där hon hittat sin man med flugsmällan i högsta hugg....
-Vad håller du på med?
-Jag jagar flugor.
-Får du någon träff, frågade hon skämtsamt.
- Ja, tre hanar och två honor!
Mycket fascinerad frågar hon hur han kan se skillnad mellan hon- och han flugor.
- Tre satt på ölburken och två på telefonen.

Älskad för den man är

Vem har skapat alla krav på hur vi ska se ut, vem bestämmer hur den ideala kroppen sak se ut? Är det så viktigt hur vi ser ut, är det inte hur vi själva känner oss? Om vi är långa eller korta, tjocka eller magra, trist hårfärg, blek hy, ja listan kan vara i evigheter. Vi har alla våra brister och det får man leva med. Vi vet ju själva att visssa ideal är omöjliga att nå upp till, ändå mår så många människor dåligt på grund av hur de ser ut.

Det går inte att undvika all reklam för träning, tillskott och olika dieter och hjälper inte detta finns en sista utväg. KNIVEN. Alla vet innerst inne att äta rätt och motion är den bästa botmedlet mot vikten, längden kan man inte själv hjälpa och utseendet får man vid födslen. Måste vi alltid visa dessa super brudar med silikon och andra operationer i reklam och media. Varför inte visa någon som är lagom? Är man inte lite fåfäng också om man inte klarar sig utan silikon och kniv?  Mår man psykiskt dåligt för något då tycker jag att det är ok att göra ett ingrepp ,men inte för fåfängans skull.

Vaför kan vi inte bara få bli älskad och accepterad för vem man är, inte hur man ser ut. Jag kan själv titta på folk som skiljer sig från mängden, men jag skulle aldrig dömma dem som sämre människor, skulle du?
GLÖM INTE ATT DU BLIR ÄLSKAD FÖR VEM DU ÄR OCH INTE FÖR HUR DU SER UT.

Traditionella roller

Varför ska kvinnan stå för det mesta angående det oavlönade hemarbetet? Om man skulle lista allt som görs i ett hem, från snöskottning, gräsklippning, disk, bilreperationer, köpa födelsedagspresenter, inhandla kläder, städ, betala räkningar, dagis o skolmöte, barns aktiviteter, ja listan kan bli mega lång. Vem i hemmet skulle få flest poster med huvudansvar i er familj? Är inte bådas tid lika mycket värda om man jobbar ungefär lika mycket? Vem är det som stannar hemma för vård av barn, tyvärr oftast vi kvinnor. Det kanske beror på hur mycket vi tjänar i månaden. Vi säger att vi tjänar lika mycket, vem blir oftast hemma då? Vem kompar ut för läkarbesök och tandläkarbesök? Tyvärr oftast kvinnorna, varför, är det för att vi har fött fram barnen. Varför har vi dessa traditionella köns roller i familjen och på arbetsplatsen? Visst har ni hört när en pappa stannat hemma för vård av barn " varför kan inte hon stanna hemma". Vi lever i ett samhälle där vi ska vara så lika och ändå i slutändan är vi så olika. Kolla gärna inlägget om våra barn, jag vill ha igång en diskussion.

Blommor och rabatter

Jag älskar detta vinterland, bara för att det har fått ligga snö på vår mark i flera månader. Inget slaskande och plaskande, inga gråa dystra dagar utan det var varit vitt och ljust. Okey det behöver inte komma mer snö, det räcker gått och väl nu. Många längtar till våren och jag är lite kluven här, jag både vill och inte vill ha vår. I alla tidningar finns reportage om lökar och hur vårfint det ska bli i våra rabatter och krukor, hm. Många drömmar har jag om plantering och jag tiittar ut på mitt växhus och ger upp drömmarna för en tid. Men visst blir man sugen på alla nya sorters färger på blommor och växter. I denna kylan kan det vara skönt att sitta vid brasan och drömma om rabatterna och flyga bort i färg och form. Allt har som sagt sin tjusning eller vad tycker du?

Våra barn

Läste en artikel i Kvällsan i veckan om Tiger Woods och Elin och då slog jämställhetsministern i mig gnister. Tiger hade varit BARNVAKT medan Elin gick på tjejmiddag, vadå barnvakt. Kan man vara det till sina egna barn? Är det mammans barn och när pappan behöver passa dem själv, blir han barnvakt då? KONSTIGT, att det alltid är pappan som blir barnvakt, aldrig mamman. Jag trodde att både mamman och pappan var FÖRÄLDRAR med lika stort ansvar. Detta retar gallfeber på mig att så fort en pappa passar barnen är han barnvakt för att mamman inte är närvarande. Pappan var garanterat närvarande när barnet/barnen blev till.

Likadant är det när det ska städas eller handlas, då frågar oftast familjemedlemmarna här hemma, om JAG behöver hjälp. Jag, varför ska jag behöva be om hjälp till vår familjs överlevnad? Står det i sambolagen eller i äktenskapsbalken att HON i familjen ska stå för 100% barnpassning, städ, tvätt och handling, då har jag missat dessa meningar. I en familj har alla lika stor del i att det fungerar, när min man frågar om jag ska ha hjälp med städningen exploderar jag, på senare tid har han lärt sig av med denna idiotiska mening. Jag frågar väl aldrig om han behöver hjälp med de mer manliga delarna i ens liv, trädgården, bilen och hans kor som ska skötas. Oj vad jag blir trött på att vi alltid halkar tillbaka till att så fort en man gör något av våra ansvarsområden så ska de ha beröm för att de har hjälp till. De äe SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ duktiga som har diskat.

Varför är det så här uppdelat vi lever nu ( 2010 ) och det ska inte behövas diskuteras om att hjälpa till i en familj. Det ska sitta i ryggraden på både man och barn att man hjälps åt, på någorlunda lika villkor. Jag är inte någon feminist utan bara Milo, jag vill inte dra allt till ytterligheter. Det går fortast om jag gör vissa saker, då gör jag dem. Det går fortast då mannen gör vissa saker, då gör han dem. Sen är vi olika bra på olika saker, men alla kan lära sig om man bara vill, eller hur?♥

Gnälliga pensionärer

Alla är inte gnälliga börjar jag med att skriva, men här kommer en insändare som retade upp mig. Det var en pensionär på ett äldreboende som tyckte att personalen som visade omtanke och som rörde vid de äldre skulle sluta med det. En klapp på kinden eller en kram betydde inget för pensionären. Så upplever kanske inte alla gamla och ensamma pensionäre det. Gnällspiken tyckte det var falskt att bry sig om de gamla på arbetstid det var inte äkta då. Inte äkta på grund av att den anställde hade betalt och då var det inte äkta. Jag tror att en gamal visst uppskattar en kram, klapp på kinden eller ett uppmuntrande ord fast personalen har lön. Gnällspikens insändare tycker jag är patetisk, rent ut sagt löjlig. Hur skulle inte denna gnällspik, gnällt om den inte fått någon uppmärksamhet. Jag lider med personalen som ska behöva läsa sådana här insändare.

Konstiga ord som kan bytas ut.

Visst finns det ord som man kan förundras över. Rusningstrafik är ett ord och oftast står trafiken stilla eller glider sakta fram. Handsfack är nästa ord, inte andvänds facket i bilen till handskar, eller? Kan ni fylla på med konstiga ord som inte behövs?

Rolig historia 1

När Ingrid skulle gifta sig fick hon en massa lysningspresenter.
Ett av paketen hade texten " Ha på dig detta så får du en fantastisk bröllopsnatt"
Ingrid blev nyfiken och slet upp paketet. Det var tomt....................

Varför är så många otrogna????

Hela bilagan som tillhörd Kvällsposten i helgen var full av experternas uttalande om otrohet. Det är fler män än kvinnor som är otrogna, varför? Det fanns många orsaker,♦ att man inte blev sedd. Okey varför ha ett förhållande med en blind då, ha, ha. ♦ Man söker uppmärksamhet. Okey sök jobb på en cirkus, ha,ha. ♦ Att man inte känner sig älskad av sin partnet. Okey byt till en annan partner. ♦ Tristess i relationen. Okey det är inte bara en i en relation. ♦ Känner sig ensam. Okey sök upp vänner eller släktingar. ♦ Längtan efter spänning/ inte nöjda. Okey då ska man kanske vara singel.  Vilka dåliga ursäkter för att vara otrogen..........

Om det är äkta kärlek och den är besvarad finns inte tankarna på att såra den man älskar med att vara otrogen. En del män svarade att de blev frestade, VAAAAAAAAAAA. Vad är det för ursäkt, jag kan väl inte göra som jag vill för att jag blir frestad. En del män svarade att de var nyfikna, VAAAAAAAAAAAAA kan man inte vara det innan man blir seriös och går in i ett förhållande. Jag fattar att något i dessa relationer inte riktigt fungerar riktigt, då man med öppna ögon ger sig in i ett långvarig affär utanför sitt ordinarie förhållande. Jag fattar att känslorna i ett förhållande kan ta slut, bryt då upp och bli singel eller gå in i ett nytt förhållande när du avslutat det förra. Det kan väl inte vara så svårt att avsluta det man har innan man börjar på något nytt. Det är inte som att byta bil, att man kan provköra en tur och se om man är nöjd. Bilen struntar i vem som kör den, men det gör nog inte din partner.

Mitt äktenskap äv väl upp och ner som alla andras också är, men jag skulle aldrig gå över gränsen och såra den jag har delat så mycket med. Visst kan man bli ovänner och göra livet surt för varandra och kanske hämnas, det vet jag, men ändå. Jag fattar inte hur man får ihop tiden med att vara otrogen när man har familj, man räcker ju knappt till för en man, ibland får man dra till med knepet om huvudvärk.

Hur gör man när man ljuger för sin partner för att träffa älskarinnan? Säger man till sin fru att man ska köra och tvätta bilen och bestämmer träff med älskarinnan och tar en snabbis i baksätet och sedan tvättar bilen eller kör hem igen och säger att det var lång kö i biltvätten??? Det är bara sex det handlar om anser jag, det är inte kärlek som man har i ett förhållande, har jag fel????









Jag var mycket dyster, för jag saknade,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Jag var mycket dyster för jag saknade skor, tills jag mötte en man utan fötter.....................................
En mening som gör att man börjar tänka lite längre. När vi har det lite eländigt så är det så skönt att gnälla och sedan är det någon som puffar på en. Då brukar det kännas bättre, jag ringer oftast mamma och beklagar mig, bara man får det ur sig så brukar det lätta. Istället skulle man kanske inte vara så gnällig om man tänker på meningen ovanför. Men man är sig själv närmast eller hur??????

Om jag är magsjuk så tycker jag synd om mig själv, inte tänker jag på han utan fötter, inte just då i alla fall. Om jag har ont om pengar tänker jag inte på de svältande i Afrika, inte just då i alla fall. Om jag är trött och hängig tänker jag väl inte på hur mycket energi en elitidrtottare har, inte just då i alla fall. Om jag misslyckas med något kan jag väl inte glädjas åt någon som lyckas, inte just då i alla fall. Med lite perspektiv vet man att det finns de som har det värre än en själv, men vad hjälper det mig just när jag har ett downfall??????

Det finns ett ordspråk som heter " sköt dig själv och skit i andra" det ändrar jag till mitt eget ordspråk när jag är gnällig. Då heter ordspråket " se mig och skit i andra". Vad är det med mig har jag blivit en egoist, tänker ni? Ja ibland måste man vara det, har jag det kämpigt med något blir det inte bättre av att veta att andra har det värre än jag, inte just då i alla fall. Ha en trevlig ALLA ♥ DAG

Snö, snö, snö och åter snö.

Många är trötta på snön och vill ha vår, jag är kluven, visst vill jag ha vår men vädret är ju underbart. Många klagar på vägarna i snötider, visst men kör lite innan så ni inte behöver stressa i dåligt väglag. Tänk vad barnen har fått uppleva,,,,,,,,,,,,, en vit vinter utan tö och slask som vi brukar ha. I år har alla kunnat åka pulka,skidor och haft olika upplevelser i snön. Våra senaste vintrar har sett ut så här, snö och kyla i ett dygn, tö och slask i fyra dygn, snö och kyla, tö och slask i två dygn osv. Det har ju aldrig fått ligga kvar så här länge. När jag växte upp var vintrarna så här vita och långa, vi åkte pulka,längdskidor,skridskor,spark,slalom och byggde världens snöigloo. Denna vinter är luften hög och solen har ju visat sig rätt ofta, det måste vara bättre än detta töande och slaskande som jag hatar. Lera och åter lera vart du än ska gå, finns inget värre. Nu har det legat så här länge då kan det ligga kvar tills barn och ungdomar har haft sitt sportlov (V8). Då kanske de stänger av datorerna och ger sig ut i vårt fina vita vinterland.

Att kommentera anonymt är det okey?

Nej absolut inte, och särskilt inte om det är sårande eller kränkande kommentarer. Jag har själv ännu inte upplevt detta men jag ser på andras bloggar, som jag läser. Det är så fult att inte våga stå för sin åsikt, då kan man ge f*n  i att skriva dumma kommentarer. Jag har alltid stått för min åsikt, visst har man fått ta emot mycket kritik för det också, jag har säkert sårat någon på vägen också. Men jag har i så fall bett om ursäkt och förklarat hur jag menat, oftast är det ju så med missförstånd att man inte lyssnat på varandra till 100 % och sedan blir det som det blir.

Jag försöker vara ärlig mot mig själv och mot andra. Frågar man mig om något får man vara beredd på ett ärligt svar. Jag hycklar inte och säger att tröjan eller håret är snyggt om jag inte tycker det. Det är nog därför jag inte blir tillfrågad om att följa med och vara smakråd, vilket jag tycker är skönt. Jag vill inte själv ha falska svar varför då ge bort sådana svar. I vissa situationer måste man få vara anonym då det gäller att skydda sig eller någon annan, då är det okey. Att vara anonym med en åsikt som skadar den andre är inte okey. Vad tycker ni, skulle det var kul att få ett brev i brevlådan med information om vad någon tycker om dig, och inte veta vem som skrivit det. Samma sak i cybervärlden, ingen ska kommentera om man inte står för det. Kommentera gör man för att man håller med om inlägget , för att man vill stötta eller puffa på, visa att man förstår och bryr sig, ja det finns flera orsaker. Vad tycker ni är det ok att vara anonym???????????

Att räcka till för alla barn.

Jag undrar hur vissa familjer kan klara av att ha sju till elva barn och räcka till. Hur går det till? Jag har inte glömt hur det var att ha små barn och jag vet hur det är att ha med tonåringar att göra. Ibland räckte inte timmarna till och då har jag bara två barn. I min bekantskapskrest ser jag hur småbarnasföräldrarna kämpar med barn, aktiviteter, sjukdomar och hinna med hemmet och sig själv det  är inte lätt. Hur kan då dessa storfamiljer överleva, de måste ju också gå igenom allt detta.Då tänker jag på handla, tvätta och städa efter så många, bara det måste vara ett halvtidsjobb.

Sen måste det finnas problem i deras familjer också, inlärningsproblem där barnen/barnet måste få längre/mer tid för att lära sina läxor. Nästa barn är sjukt och behöver hjälp, nästa barn ska ha skjuts till en aktivitet och nästa barn ska leka med en kompis, nu hade jag fått hjärtinfakt och då finns det kanske sju barn till som behöver min uppmärksahet. Hur gör föräldrarna här? Någon av föräldrarna måste väl arbeta också? Jag bara undrar hur kan man som förälder räcka till, jag hade oftast dåligt samvete för att jag inte alltid räckte till för två barn. Hur mår storbarnsföräldrarna ? Vill ni diskutera detta med mig?

Läkaren och Stockholm

Jaha då fick man veta varför man inte varit så aktiv på sista tiden. Lunginflamation och luftrörskatarr och då fick jag penicillin och hostmedicine, så nu ska det väl vända tycker man. Fast jag fick inget mot orkeslöshet, ha,ha. Allt blir bra till slut. Har precis sovit 2,5 timmar och det sa doktorn att jag skulle undvika, att sova eller ligga o vila. Skulle helst sitta upp och göra så mycket jag orkar. Det jag orkar tar inte lång tid. ♥

Nu till Stockholm där min dotter är på anställningsintervju, jag är både glad och ledsen. Hoppas det går bra och om detta nu är vad hon vill " så lycka till" jag håller tummarna. Jobbet är något hon har studerat för i tre år, mer info får ni senare. Blir det jobb så kommer hon att bo flera hundra - tusentalsmil ifrån mig. Ni som känner mig vet hur jag mår just nu, vill vara positiv för Hennes skull. Det är ju något som hon innerst inne strävat länge efter, men jag då. Kan jag fixa detta, känns inte så just nu. Vill ni stötta mig så skynda er!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edman till Helsingborg

Ja då börjar grabbarna hitta hem igen, vad kul. Erik Edman är klar för Helsingborg, han lämnade klubben 1999 för spel i klubbar som, Heerenveen, Tottenham och nu senast i Wigan. Edman har inte tagit någon plats i landslaget på senare tid, men det blir kanske ändring på det nu när han kan visa upp sig i allsvenskan. Erik är 31 år och skall förhoppningsvis ha mer kvar att ge. Ska bli spännande och se honom framöver. Lycka till Edman.........

Trött, hängig och gnällig

Jag har varit hemma i förkylning i 4 dagar för 9 dagar sedan, och sedan tyckte jag det fick vara bra. Jag gick till jobbet fast jag inte var OK, det straffar sig nu. Jag är hostig, trött och helt apatisk, jag orkar ingenting. Hur kan det bli så här, vad händer i kroppen när all ork försvinner. Utåt sett är jag samma Milo men jag känner ingen glädje bara trötthet och ingen lust till något. Kan jag få råd hur man vänder detta?

Rolig historia

-Mamma, våra grannar måste vara fattiga.
- Varför tror du det?
-Jo när deras bebis svalde en krona blev de förtvivlade....

Ju längre du sover...................

Jag hitttade ett ordspråk som jag skulle hittat för flera år sedan, då hade jag använt det flitigt kan jag lova. Ordspråket lyder " Ju längre du sover , ju kortare blir livet. Det skulle jag använt varje helg när mina ungdomar kom upp på eftermiddagen. Jag kan använda det i dagsläget också, fast inte lika ofta. Visst är det en härlig känsla att få sova ut när det är helg, vakna och kroppen spritter av energi. Men dessa ungdomar som sover bort halva dygnet spritter inte av energi när de kommer upp. De är sura, tvära och deras rörelsemönster liknar en zombies. Om jag sover för många timmar kommer min huvudvärk som ett brev på posten. Jag vet att man behöver vissa timmars sömn per dygn, men det är så olika från person till person. Min yngsta kan sova på eftermiddagen efter skolan och sedan ändå sova på natten. Då det är helg kan han sova länge och ändå ta flera tupplurar och som sagt han går som en Zombie. Det är som om deras hjärna inte vaknar till riktigt, det tar lång tid för dem att svara på den enklaste frågan, om man får något svar över huvudtaget. Nej sömn i lagom dos mår nog alla bäst av, hur många timmar sömn behöver du?

Igår var jag rosenrasande.

Egentligen skulle mitt inlägg här igår handlat om idioten som misshandlade Emma på näsby fält, men jag var helt rasande och ville vänta tills idag. Här kommer min åsikt. Grabben måste vara helt störd som nekar till mordförsök, han hävdar att det aldrig funnits något uppsåt att döda. Han förnekar att han tagit struptag, stuckit henne med kniv i ögat , ansiktet och i underlivet. Kom det ett pucku till efter att han lämnat henne och gjorde allt detta? Han känner sig hotad, är det så Jä*la konstigt. Alla har väl en spärr, var han inte ute efter hämnd. Tro mig den killen har mycket på sitt samvete innan detta hände. Vem om inte den misstänkte grabben har utsatt Emma för detta, sparkar och slag mot huvudet, armar och ben. Näsan knäckt, ledbandsskada på knät, sårskador, svullnader och blåmärken.Strup grepp som orsakat syrebrist med följd att hon fått livshotande hjärnskador. Något vasst föremål har stuckits i hennes öga och i underlivet. Jag kan förstå att grabben är rädd och det ska han vara. Jag vet att han inte är dömd ännu, men det blir han jag lovar. När han har suttit av sitt straff skulle jag vilja veta vart han ska ta vägen. Han kan nog inte visa sig i Sverige och jag tror inte han är välkommen till sitt hemland? Det är många som vill ha tag i honom, och om han skulle gå på ett övergångställe vet i f*an om jag skulle bromsa, ärligt talat. Ni fattar hur detta inlägg skulle se ut om jag skrivit det igår efter artiklen i K-bladet.
Emmas familj har det svårt och jag tänker ofta på vad de måste gå igenom, stå på er det vänder så småning om. Emmas mamma är en kollega till mig så ni förstår att det är ändå mer hatiskt när det blir så nära. Visst är det hemskt vem det än är som drabbas av dessa grymma handlingar, men ibland när man läser dem i tidningarna så är det som om man har vant sig vid dessa grymheter. Vad tycker ni?

Man kommer aldrig först....

Man kommer aldrig först genom att gå i andras fotspår man lär sig inte speciellt mycket heller. Visst är det skönt om någon har gått framför och gjort upp spår, men jag tycker det är mer spännande att gå först. Jag älskar utmaningar inom rimliga gränser och inte alltid veta vad som ska hända, det kallar jag "utmaning". Jag vet att jag är en person som helst vill planera o fixa så att allt flyter så föregående mening rimmar inte så bra alla gånger. Men det är sant, jag vill gärna se vad som döljer sig bakom nästa krön.

Tänk vad livet skulle bli enformigt om man inte skulle våga uttsätta sig för nya saker, bara trampa på i gamla fotspår. Det tror jag inte många orkar med i längden, det måste hända saker med jämna mellanrum. Iblnd kan det vara skönt att gå först och ta smällarna, problemen, eller vara först med det positiva. Ibland kan det var skönt att allt är som vanligt. Ibland kan det vara skönt att gå bakom någon som går först, är det naturligt att känna så här?


Verklighetens saga är inte som förr...

I sagans värld är det så att prinsen finner kärleken och gifter sig med prinsessan och sedan lever de lyckliga i alla sina dar. Vem har inte läst dessa sagor? Finns dom i dag? De tillämpas i alla fall inte om vi ser på vårt kungahus. Prinsessorna Viktoria och Madeline ska inte gifta sig med några prinsar utan med vanliga reko killar. Det har jag köpt, det är upp till dem och älska vem de vill. Nu går vi över till Carl Philip som definitivt inte har hittat en prinsessa utan dejtar en f d utvikningsbrud och tillika dokusåpastjärna. Här tycker jag gränsen går för vad jag tål. Man kan inte rå för sina kännslor det vet jag men ändå känns det konstigt. Tänk er en manlig präst att han skulle gifta sig med en porrfilmsstjärna eller att kungen skulle gifta sig med en nerknarkad bimbo brud, visst har vi lite förväntningar. Polischefen kan väl inte gifta sig med en som har mördat? Nog kan väl vår Carl Philip hitta en tjej som kan representera vårt land. Vad tycker ni?

Vilka är mina vänner?

Ja vilka är mina vänner, riktiga vänner, mailvänner, facebookvänner, msnvänner, bloggvänner, vilka klassas som vänner. Idag är det svårt att plocka in vänner i ett speciellt fack. Jag behöver ju alla vännerna på ett eller flera sätt. Datan till all ära är väl okey men blir man inte lite asocial, förr tog man luren och ringde en vän och pratade i flera timmar ibland, nu sätter man sig framför datan. Är det så här framtiden ska se ut? Jag själv anväder mig ändå inte av allt som finns inom intenet så som twitter, My Space, bilddagboken, hemsida, med mera. Jag tycker ändå att man sitter mycket framför denna kvadrat vid namn data. Bloggar, mailar och ett och annat spel kommer upp när det känns som om jag vill varva ner. Ibland letar man fakta eller information och ibland betals det räkningar. För och nackdelar finns med dessa datorer, vad tycker du?

Vargavinter

Kölden och snön håller i sig, är det någon mer än jag som tycker att det räcker nu. Jag vill ha lite vår och det innebär plusgrader och grönt. De kommande två veckorna väntas nya köldrekord för Sverige. Flera platser i vårt land slår snart rekord om temperaturen fortsätter vara under nollan.  Inte sedan 1962-1963 har vi haft fler än 40 dagar i rad med frysgrader. Vissa platser är nu inne på sitt 36 dygn innan redorden är slagna. Pajala hade i natt
- 34 grader, oj det är kallt. Så vad säger ni om två veckor till med snö och kyla, räcker det inte nu? ♥

RSS 2.0