Att ha tråkigt.............

Att ha tråkigt har aldrig funnits på min karta, det ska hittas på det ena efter det andra. En utflykt, baka, umgås ja något måste hända. Men efter min virussjukdom nu i höstas har jag ändrat mitt liv radikalt, då jag var tvungen att vila bort min sjukdom. Jag vila, jo det gick till slut o nu kan jag vila när jag känner för det. Det behöver inte hända något, det är inte farligt att titta på Tv eller läsa en bok mitt på dagen.
 
Att ha tråkigt måste man ju ha för att uppskatta allt det andra. Kan väl sägas att här sitter man ibland som två pensionärer o tittar på varandra o tänker fan va vi e tråkiga. Men det är så lugnt att känna så här, jag har ingen stress i kroppen och jag har ingen press på att allt ska va tipp topp. Låt det va säger jag ofta, eller det kan vänta någon dag, så jäkla skönt. Ibland kommer de onda tankarna tillbaka att jag måste, då frågar jag mig själv "vadå måste, för vem skull" o så varvar jag ner igen. Gött
 
Nu ska jag gnälla lite "är det någon som tycker det är för mycket mat och bakprogram på TV? Börjar bli lite trött på dessa program o alla dessa lustiga ingredienser som ingen har hört talas om, o vem har det hemma? När sedan programen är slut ska de visas i repris, vill svenska folket se dem igen, jag undrar det? Inte bara Tv utan varenda tidning har något bakat eller något som ska lagas i matväg. Blir så trött,,,,,,,,,gäsp.

Nytt år nya tag..............

Då var 2014 till ända. Jag det har hänt mycket på 365 dagar o jag har mycket att vara tacksam för. Tänker inte rabbla upp en massa, men är tacksam för att ha min underbara familj så nära, fina kollerger som ställer upp i vått o torrt, vänner som finns där o underbara grannar. Ja är i stort sett helt nöjd med det gångna året, glädje, sorg, lycka o olycka det ska gå lite upp o ner. Jaha då kommer vi till nyårslöftet, jag har slutat ge löften på nyår. Varför ska man lova något precis den dagen? Jag kan lova något den 26 maj, typ. har du några nyårslöften o i så fall kan du hålla dem? Ser fram mot 2015.................
 
Såg en löpsedel med bantningstips, ja nu ska man gå ner alla julakilon som man lagt på sig,hm. Blir så trött på detta om att banta. Var o en får väl banta om den vill. Jag är överviktig o för det mesta trivs jag med det, utom när man ska prova nya kläder o det knakar i sömmarna. Då e det inte kul o då trivs man inte kan ja lova. Äta rätt o röra på sig är livets medicin det vet alla om, sen är det upp till var och en att sköta sin egen friskvård. Ät och var glad.
 
Stod i tidningen att prinsessan Madeleine och Chris ska hyra ut sin lägenhet för 60 000 i månaden, som hittat. Vem ska ha råd med en sådan lägenhet, du eller jag, knappast. Räcker det inte att blaskan skriver att de ska flytta o hyra ut sin lägenhet. Tror inte kvällspostens läsare är trovärdiga hyresgäster. Men, men allt måste vi ju veta  in i minsta detalj.
God fortsättning mina vänner

RSS 2.0