Planera och få ihop allt........

Jag försöker planera eller så säger jag till mig själv att det får bli som det blir o man får göra det bästa av situationen. Alltså två val, men skulle det inte funka så får man lösa det på något sätt, ja är inte den som står handfallen utan ser möjligheter. Ibland ser jag mitt liv som ett schema o då blir jag rädd, då är jag noga med att inte döma eller ge mig själv dåligt samvete för att jag inte klarar allt som jag vill...Ibland tror man ju att dygnet har 59 timmar och att man är en bläckfisk, är det någon som känner igen sig?

Fem viktiga personer som..

fem viktiga personer som kan ha påverkat oss....
MOSES sa att budorden är det vi ska leva efter......
JESUS  sa att kärleken är allt o att den räcker till alla..........
MARX sa att kapitalet är allt ..........
FREUD sa att sex är allt...
EINSTEIN sa att allt är relativt.........
Jag säger att de pratar en massa skit, inget har blivit som de sagt, eller?

Sommarglass..........

Mycket att stå o fixa inför midsommar o då kom känslan av att åka ner till glassbåten. Sagt o gjort, hämtade Änglis o Jenny o ner till glassbåten sen kommer problemet! 2 kulor men vad ska det vara för smaker, ja har alltid svårt att välja och en kula blir alltid fel, fel val. Idag blev det kokos och marängswich, det sistnämda var så där. Jag försöker alltid ta ett säkert kort och sedan prova något nytt.....Hur gör ni när ni ska handla kulglass....?

Att våga må bra.....

Att ha kommit så långt i sitt liv så man vågar satsa lite på sig själv, det är då man mår helt bra...Det gäller att sortera bort det som inte förgyller livet. Man ska leva sitt eget liv och ingen annans, och man måste våga ta reda på vem man är och vad man vill. Vad älskar jag att göra är en bra fråga, fyll livet med det du tycker om. Lär dig uppskatta olika saker och var positiv då höjer du energinivån o man orkar mer än man tror. Om det finns saker i livet som man inte trivs med så våga tro att du har rätt att välja annorlunda och gör en förändring. När man städat bort saker som stjäl energi har man mer tid till andra trevligare saker. Våga lita på att dina val, känns det okey så har man rätt att njuta.

Bröllop.........

Ja då var det över, mina älskade vänner har blivit herr och fru, äntligen. Så mycket planering o förberedelse innan och hela dan blev underbar. Vilket brudpar, så fina. Kyrkan var underbart det fanns nog inte ett öga torrt. Tre fantastiska människor sjöng så kyrktaket höll på att lyfta och musiken var underbar................ Själva festen var också planerad och väl genomförd, allt funkade. Maten, talen, musiken och hela skaran av blandade människor. Ibland kom tårarna så fina var talen att de berörde alla kring borden. Kan sätta mig in hur lyckliga brudparet kände sig och hur väl allt bara flöt på, naturligt och skönt....Behöver inte önska lycka till i framtiden, framtiden är deras lycka, som det strålade om dem....Känner själv lyckorus idag dagen efter....Går som på moln, är kanske inte lyckurus utan ett annat rus som inte försvunnit ännu. Skit samma vilket rus, härligt känns det.......

Utvecklas till?

Jag är en person som trivs med många bollar i luften, på samma gång. Som tur är kan jag säga nej när bollarna blir för många annars skulle jag gått i väggen med blodvite många gånger. Ibland blir det någon boll för mycket o då ber jag om hjälp, och jag blir så stolt när jag lämnar över något till någon annan. Idag kan ja släppa det helt, har inget behov att kontrollera så att denna någon gör det jag ber om. Nej den får själv stå för konsekvenserna om den inte fixar det. Vad man kan utveckla sig själv,ha,ha.........

RSS 2.0