Dofter

Visst finns det olika dofter som man bara älskar. I kväll ska jag passa Älvin och Vilda, finns det något som luktar så gott som små bebisar? Nej knappast, man kan sniffa i evighet och man blir salig av doften. Men det finns fler saker som doftar underbart, nybakade kakor, väldoftande middag och nystädat hus. Jag älskar doften av fukt i skog och mark, underligt kanske? Några olika dofter på blommor gör mig också glad. Fur och gran doftar också gott, vilka dofter tycker du om?

Kommentarer
Postat av: Sara Li

Hmm dofter jag gillar är nybakta kakor, bullar och bröd, spolarvätska (hehe jag vet att jag är skum), vissa herrparfymer som t ex Fahrenheit och Kouros, nytvättade kläder... det finns mycket som luktar gott.

2009-12-14 @ 16:13:50
URL: http://sarali76.blogg.se/
Postat av: milo

Jaha då vet vi vad du går på, SPOLARVÄTSKA, visste att det var något som speedade dig, ha,ha. Nytvättade kläder glömde jag, men parfymer har jag svårt för.

2009-12-14 @ 17:21:16
Postat av: Sara Li

Ja då var jag alltså avslöjad... hehe jag ska kanske också börja med att blåsa varje morgon? ;-)

2009-12-15 @ 09:27:59
Postat av: Pernilla Wandås

Ja ha spolarvästska ja det kan man tycka e grovt men då vågar jag väl knappt skriva mitt.. heheh men Bensin luktar gott tycker jag .. det är ju inte så att jag sniffar det varje dag men när jag tankar så brukar det lukta gott tycker jag.. Doften av en nyintagen julgran är också ljuvlig.. och så är det ju det där med parfymer .. Gio George Armani herrparfym luktar så jäkla gott...sköljmedel luktar med gott och doften av nytvättade kläder som torkat ute.. ja det finns mycket som luktar gott... Det finns mycket som luktar illa med hehe så Milo det kör vi nästa gång va?

Kram Pernilla

2009-12-15 @ 21:15:07
URL: http://wandas.bloggproffs.se
Postat av: milo

Ok, Pilla någon gång tar vi ett inlägg om illaluktande saker jag lovar. Ska prata med Pidde om att han kanske framöver bör tanka era bilar.Ha,ah

2009-12-15 @ 22:07:04
URL: http://milogottfridsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0