Cafe Opera och Björksäter i krig

Nu är kriget över sägs det, men jag tyckte det var ett rätt KUL upplägg, ska försöka förklara för er som inte vet hur det började. Det var Stockholms Cafe Operas nattclubbschef som startade kriget med Björksäter i Hässleholm, han försökte vara rolig med att alla uttjänade VIP kort skulle sändas till Björksäter så att de kunde drömma sig bort till en bättre värld. Detta föll inte i god jord söderöver, Björksäter kontrade med att alla som lämnade en kondom slapp betala inträde. Kondomerna skickades sedan upp till Stockholm där Björksäter tyckte de skulle delas ut till VIP gästerna så att de inte kunde föröka sig. Visst är detta lite KUL?

Kommentarer
Postat av: Therése

det är KLOCKRENT! Har läst i lite olika tidningar att Hässleholmarna har övriga Sveriges stöd i denna aktion. det är inte många som sympatiserar med 08:orna :)

2010-04-01 @ 23:32:26
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: jenny

Ja och de är sjukt bra marknadsföring för Hässleholm, även om björket håller på att dö ut som nöjesställe så kanske detta är de bästa sättet att hålla de vid liv ett litet tag till :) Jag har bidragit med en kondom till 08:orna och de är jag väldigt stolt över :)

2010-04-02 @ 01:16:02
URL: http://jennygottfridsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0