Älskad för den man är

Vem har skapat alla krav på hur vi ska se ut, vem bestämmer hur den ideala kroppen sak se ut? Är det så viktigt hur vi ser ut, är det inte hur vi själva känner oss? Om vi är långa eller korta, tjocka eller magra, trist hårfärg, blek hy, ja listan kan vara i evigheter. Vi har alla våra brister och det får man leva med. Vi vet ju själva att visssa ideal är omöjliga att nå upp till, ändå mår så många människor dåligt på grund av hur de ser ut.

Det går inte att undvika all reklam för träning, tillskott och olika dieter och hjälper inte detta finns en sista utväg. KNIVEN. Alla vet innerst inne att äta rätt och motion är den bästa botmedlet mot vikten, längden kan man inte själv hjälpa och utseendet får man vid födslen. Måste vi alltid visa dessa super brudar med silikon och andra operationer i reklam och media. Varför inte visa någon som är lagom? Är man inte lite fåfäng också om man inte klarar sig utan silikon och kniv?  Mår man psykiskt dåligt för något då tycker jag att det är ok att göra ett ingrepp ,men inte för fåfängans skull.

Vaför kan vi inte bara få bli älskad och accepterad för vem man är, inte hur man ser ut. Jag kan själv titta på folk som skiljer sig från mängden, men jag skulle aldrig dömma dem som sämre människor, skulle du?
GLÖM INTE ATT DU BLIR ÄLSKAD FÖR VEM DU ÄR OCH INTE FÖR HUR DU SER UT.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Vem fan vill se ut som en barbiedocka? Och tänk va ytliga killarna är som faller för brudarna. Var dej själv och skit i vad andra tycker, det vinner man mest på ! Och man mår bäst !

2010-02-25 @ 20:21:14
URL: http://ingetstoppaross.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0