Anmälde glassbilen....

I Blekinge rann bägaren över i onsdags kväll på en man i 50 års åldern. Orsaken var glassbilens envetna tutande vid 21-tiden som störde honom svårt. Mannen polisanmälde glassbilen, orsaken var ofredande av tutandet.
Polisen kaste anmälan i papperskorgen för att tuta med glassbilen är inget brott.

Alltså finns det inte hörselproppar eller tabletter till mannen? Hur ofta kommer hemglass bilen? Var fjortonde dag tror jag, och hur länge tutar den, inte länge hos oss i alla fall. Klockan 21 är kanske lite sent att köra i villakvater och tuta om folk har lagt små barn. Mannen var i 50 års åldern så han kan inte vara småbarnsförälder, väl? Det finns sura gubbar och det finns sura kärringar. Har ni något exempel på sura gubbar och kärringar så dela med er, för man kan inte låta bli att skratta. Ha,ha,ha

Kommentarer
Postat av: Therése

detta är en surkärring jag aldrig glömmer:

http://theresian.blogg.se/2008/may/snalla-postkassorskor-och-tvangsneurotiska-surfitt.html

2010-07-30 @ 09:11:32
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: Sara Li

Vi hade en granne innan, han är död nu. Han jobbade för vägverket och snodde med sig två skyltar hem där det stod att obehöriga inte får köra in på vår väg, som han olagligt satte upp, en från varje håll. Om de boende på vägen (4 st) körde för fort utanför hans hus sprang han ut och skällde på dem, för att det skvätte grus på hans hus.

2010-07-30 @ 20:24:29
URL: http://sarali76.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0