Student 2010-06-11

Ja då är äntligen studentens dag inne, började med champagne frukost kl 8.15 i Tivoliparken. 9.15 hämtade jag bilen full av klasskompisar som skulle ha skjuts ut till Wendes för samling 10.30. Efter det svängde jag inom biltvätten och tog en snabb tvätt och sedan hem o förberedde. Hela familjen har hjälpt till i olika former för att dagen ska bli lyckad. 12.00 hämtade vi svärföräldrarna och begav oss ut till skolan. 13.00 skulle de börja springa ut på scenen, vad hände då, jo regnet öste ner. Alla och jag menar alla fällde upp sina paraply så man såg inte ett skvatt. Inte ens ett foto på klassen lyckades någon ta. Men men vädret kan ingen göra något åt. Ut kom de till slut trötta och förväntansfulla. Antons lärare skulle köra klassen i trektor och vagn genom stan.

Jag blev nervös för vi planerade sitta ute i tält dock med två stora kaminer. Vädret ändrades tills gästerna kom 18.00. Många fina presenter och mycket blommor fick studenten. Maten var uppskattad och stämningen god. Emil plockade fram gitarren och det blev lite önske allsång, lite senare kom de fräcka låtarna fram. Vissa skulle inte dricka sprit andra skulle behöva dricka, ha,ha. Kvällen blev trevlig och studenten blev trött och tackade för sig och kröp i säng efter midnatt. Festen fortsatte tills kl 02.00.

Dagen efter är som den är, 8 nattgäster som hjälpte till att röja undan efter festen. Det gick som en dans. Det är lite segt i dag och det blir nog sängen tidigt. Studenten tyckte att det var en lyckad fest vi gjort för honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0