Dating på nätet

Finns nog många som jag känner som har eller gör nätdating, hur funkar det? Kan man lita på den som sitter bakom tangenterna? Hur seriöst kan det bli på bildskärmen? Hur kan jag veta att personen inte är trippelmördare eller sexförbrytare? Vågar man stämma träff med en person som man inte känner? Fy vad många fråger, kan någon berätta hur det fungerar?

Jag lovar att jag själv inte ska börja med nätdating om ni undrar, jag behåller Lasse ett tag till.


Kommentarer
Postat av: Sara Li

Tja... jag träffade Martin på nätet och han är mig veterligen ingen psykopat... innan dess dejtade jag ett par killar som jag chattat med och det var inga problem det heller. Vet inte om jag har haft tur bara eller om det är som i verkliga livet, att de flesta personer är vettiga. I verkliga livet finns det ju inte lika många psykopater (vad jag vet) som normala personer.



Jag tyckte det var skönt att skriva lite till varann först innan vi sågs. Speciellt som att Martin var väldigt blyg och fåordig live i början... han fick liksom ut mer ord i skrift. Jag själv får nog ut ungefär lika många ord varesig jag pratar eller skriver. Men det har du kanske redan märkt hehehe! :-)



Kram kram

2010-05-26 @ 18:59:53
URL: http://sarali76.blogg.se/
Postat av: Therése

En vän till oss har varit singel hela sitt liv, förra året gav han efter för vårt tjat och skaffade en användare på en atingsida. Nu första Juni blir han sambo!

2010-05-29 @ 02:33:11
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: milo

Vad kul att det funkar, jag ser bara alla nackdelar. Bra när man får respons på good feel.

Sara, jag kan förstå att det passade dig att skriva, det blev väl flera sidor till Martin. Du fick väl vänta med svar till nästa dag, ha,ha.

2010-05-29 @ 17:29:51
URL: http://milogottfridsson.blogg.se/
Postat av: dating pa natet

Du gjorde några mycket användbara och intressanta punkter i ditt inlägg. Jag gillar hur din förklaring. Mycket användbart för alla läsare.

2011-09-26 @ 14:14:57
URL: http://www.flirting.se/dating-pa-natet/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0