Lars Frölander

Alla vet väl vem Lars Frölander är, simmaren som plaskat hem EM, VM och OS guld. Lars hade oturen att bli överkänslig mot klor och det kan inte ha varit lätt eftersom det finns mycket klor i simbassänger. Mellan 1995 och 1998 provade han olika penicillinbehandlingar och han hade svårt att återhämta sig efter träning och tävling. Lars var ständigt förkyld och orkeslös och hade funderingar på att sluta simma. Då ändrade Lars sin kost helt och hållet, han bytte ut korv och makaroner mot linser och kosttillskott med gott resultat. Klorallergin lade sig och förkylningarna försvann. Idag är Lars vegetarian och har inte haft någon förkylning sedan 2003.

Visst är det viktigt med vad vi stoppar i oss, men kan vanlig husmanskost framkalla allergier? Tveksamt, fast jag kan inte låta bli att undra om allergi kan försvinna om man slutar äta kött? Tveksamt. Vissa människor får ju huvudvärk när de dricker vin och äter choklade och ost, Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Therése

Tycker det låter mysko. Men som Du säger, vi reagerar alla olika på olika födoämnen. Bara för att det hjälpte Lars Frölander hjälper det kanske inte alla andra.

För egen del säger j gbara att om alternativet är att sluta äta kött, så går jag hellre snorig resten av livet!!!

2010-05-05 @ 22:20:10
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ett liv utan kött! NEJ TACK.

2010-05-05 @ 22:46:18
Postat av: milo

Då är det ingen av er som vill bli grönsaksätare?

Camilla du får fråga Jerry om han vill utesluta köttet? ha,ha.

2010-05-09 @ 11:01:01
URL: http://milogottfridsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0