Tänk fel om du vill................

Det är inte olagligt att tänka fel, men tänk själv. Av misstag kan man lära sig mycket. Det finns människor som inte kan tänka själv utan låter andra tänka o bestämma åt sig. Var har då självkänslan tagit vägen?  Det finns människor som står helt handfallna om ett litet problem uppstår, de kan inte se någon lösning. Några försöker inte ens tänka ut någon lösning, nej det funkar inte, då lägger man ner. Om vi inte tänker, planerar o drömmer tror jag att vår hjärna skrumpnar. Att sen inte våra tankar, drömmar och planering håller till hundra % det gör inget, bara vi tänker själva o inte låter någon annan tänka till oss.
 
Vi vänder på steken, det finns folk som tar över våra tankar, drömmar o planering också. De har alltid en lösning  o så ska det va, deras tänk tar över allt. De har alltid en lösning och tänker högt, dessa personer får man ibland ta en riktig konflikt med. Gör man inte det så tar de över ens tänk, ens planering och ens drömmar. Det kan bli ett enda stort kaos. Nej var och en måste tänka själv och inte förlita sig på andra. Ibland får man tänka så det knakar, ha,ha...Ibland tänker man så det luktar bränt,ha,ha.

Kommentarer
Postat av: Birgitta S

att sluta tänka själv är en katastrof då är vi i händerna på människor som kan manipipulera oss.

2012-07-31 @ 11:27:58
Postat av: milo

Du har så rätt Birgitta...........Tyvärr finns det många som e bekväma också o orkar inte tänka själv utan bara hänger med.....

2012-09-09 @ 16:28:00
URL: http://www.milogottfridsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0