Matfusk?

Jag blir så förbannad när det gäller vad de stoppar i maten, de gör det för att tjäna pengar...... Denna härva av matskandaler har tyvärr bara börjat. Jag kommer ihåg när skandalen från Kina dök upp för några år sedan, med att de hade drygat ut mjölkersättning med giftigt pulvriserad plast. Då satt jag här o kände mig stolt för vi i Svergie har bra koll på vad som finns i vår mat, men vad fel jag hade.....................Idag i Sverige är kon en häst, oxfilen är en rödmålad gris och det säljs nötlasange som inte innehåller kött över huvudtaget. Saken är den att häst kött i sig är fint kött men jag som konsument vill veta att det är just hästkött i lasangen eller köttbullarna. Jag vill kunna lita på vad jag stoppar i mig.
Om jag går o köper en jacka i en klädaffär o kommer hem o hänger upp den så vill jag väl inte att det hänger en kjol när jag ska använda jackan. Om jag köper ett hus vill jag väl inte vakna i en husvagn, om jag köper en hundvalp så vill jag väl inte att valpen ska bli en häst. Ni fattar vad jag menar, vem ska ta ansvar för detta fuskande? Går det att spåra de som fuskat? Varför finns det innehållsförteckning på vår mat när det inte stämmer. Om jag var allergisk mot något i mat skulle jag aldrig våga äta utan att jag själv lagat det...........Håller ni med?

Kommentarer
Postat av: annika

Håller med dig, de är hemskt.

2013-03-23 @ 09:32:43
Postat av: Mia

Det är så tråkigt att inte kunna lita på innehållsförteckningen. Jag är födoämnesallergiker och jag lagar helst min mat själv, bara då är jag säker.

2013-03-23 @ 10:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0